Del
Del

Skab sammenhængende kundeoplevelserBenchmark din omnichannel modenhed
 

  • Se hvor din virksomhed er stærk og svag på tværs af de 6 omnichannel discipliner
  • Sammenlign dine resultater med andre virksomheder i din branche
  • Inspiration til hvor du skal sætte ind for at komme videre med omnichannel


Mere end 500 danske virksomheder har allerede taget testen!


Gratis adgang til værktøjet leveres i samarbejde med NBI research partner Omnichannel Institute

Med kunden i centrum


Det er blevet et reelt konkurrenceparameter at kunne møde kunderne på deres præmisser og på de kanaler de befinder sig på. Gerne pakket ind i en lækker skræddersyet købsoplevelse (kodeord: data!). Omnichannel Dashboardet hjælper den enkelte virksomhed med at få indblik i, hvor virksomheden er stærk lige nu og hvor den har et uudnyttet omnichannel potentiale. 

Dashboardet er udarbejdet på NBI platformen på baggrund af Rasmus Houlinds bog 'Hvis det handler om mig, så køber jeg". Sponsoret af Dansk Erhverv og Sitecore.

 

"Fremtidens kunder forventer, at virksomhederne er på alle de platforme, de selv er på. Omnichannel giver mulighed for bedre kundeservice og dermed for at fastholde kunderne. Det skaber øget konkurrencekraft. Vores 17.000 medlemsvirksomheder får nu mulighed for at få målt deres omnichannel-modenhed via omnichannel dashboardet. Vi tror på, at det bliver et rigtig nyttigt værktøj for dem"

Lone Rasmussen, markedschef i Dansk Erhverv
Omnichannel Dashboard funktioner


 Visuelt overblik skaber stærk forankring

Få et overblik over din virksomheds omnichannel modenhed på tværs af de seks discipliner inden for omnichannel marketing. Brug overblikket til let at identificere og kommunikere styrker og udfordringer.

Sammenlign og benchmark dine resultater 

Sammenlign din virksomheds omnichannel modenhed med andre lignende virksomheder. Benchmark på tværs af industrier, virksomheder af samme størrelse og på sigt med andre lande.


 Stil skarpt med detaljerede indblik

Dyk ned i de seks discipliner for omnichannel marketing og opnå indsigt i, præcis hvad der adskiller din virksomheds situation fra dine konkurrenters.


 Gratis adgang

Skabt af Dansk Erhverv og Omnichannel Institute.Kortlæg din omnichannel modenhed... 

Spørgerammen kortlægger din virksomheds modenhed baseret på modellen Kundemålskiven, udviklet af Rasmus Houlind og beskrevet indgående i bogen "Hvis det handler om mig, så køber jeg!" Du vil få et detaljeret indblik i din virksomheds modenhed for hver af modellens seks discipliner.


... på tværs af seks centrale disciplinerKundegenkendelse & Permission

Genkend kunden og bed om taletid på tværs af kanaler. Opbyg volumen og engagement.


Dataopsamling

Lær dine kunder at kende ved at opsamle rige data på tværs af alle kanaler - fysiske som digitale.


Dataanalyse

Bliv i stand til at forudsige gode og dårlige kunderelationer samt forstå og prioritere fremtidige investeringer.Kommunikation & Service

Udnyt data og indsigt når du henvender dig til kunden eller når han/hun betjenes af dit personale.


Effektmåling

Indarbejd kundecentriske målinger i din effektmåling og opbyg en målekultur i din virksomhed.


Organisering

Kom siloer, incitamentsstrukturer og kompetenceudfordringer til livs og skab en kultur, hvor kunden er i centrum.
Få adgang til dit eget Dashboard
 

1. Tilmeld dig via knappen nedenfor.

2. Svar på omnichannel spørgeskemaet.

3. Få adgang til dit eget Dashboard.Start her...

Opret, kortlæg og benchmark din virksomhed på få minutter!

Om Omnichannel

I marketing dækker begrebet Omnichannel Marketing over, at man bedriver sin marketing på en sådan måde, at den enkelte kunde får én sammenhængende og meningsfuld oplevelse, uanset hvilket mix af kanaler, som han/hun vælger at interagere med din virksomhed på. For at dette i sandhed skal kunne lade sig gøre er det nødvendigt for det første at kunne genkende kunden, dernæst at opsamle data for enhver interaktion og huske samt benytte denne i kommunikation og service i fremtidige berøringspunkter – uanset kanal.Bagom værktøjet

Omnichannel-surveyen er en selvstændig survey og dashboard udviklet og leveret på NBI platformen af Dansk Erhverv på baggrund af rammeværk gennemgået i bogen ”Hvis det handler om mig så køber jeg” af Rasmus Houlind fra Omnichannel Institute. NBI er et Internationalt forskningsprojekt, som i Danmark er finansieret og støttet af et konsortium bestående af Dansk Erhverv, Dansk Industri, CBS, Erhvervsstyrelsen og Sitecore. Formålet med NBI er at sikre øget digital fremgang og konkurrenceevne.

Læs mere om Networked Business Initiative på www.networkedbusiness.org


Vil du være partner?

Repræsenter du en teknologileverandør, et konsulentfirma eller et universitet, som er interesseret i at være en del af NBI? NBI er et initiativ på vej til at blive verdens største samarbejdsprojekt indenfor digitalisering.

Klik her for mere information. www.networkedbusiness.org/join


Vi anvender cookies for at forbedre din oplevelse, opsamle statistik og huske indstillinger. Denne information deles med tredjepart. Ved at klikke OK eller besøge en ny side på en af NBIs sites accepterer du dette. Tryk her for læse mere om vores cookiepolitik.